Contact

SERVICE & GARANTIE
De Man mode&jeans streeft er naar om altijd de juiste service met bijpassende kwaliteit te leveren. Alle artikelen in onze collectie moeten gemaakt zijn van deugdelijk materiaal en mogen geen productiefouten bevatten.

Blijkt het materiaal ondeugdelijk of is het artikel niet goed geproduceerd dan maakt u vanzelfsprekend aanspraak op de (wettelijke) garantie. De garantieperiode gaat in vanaf de datum van aankoop. De fabrieksgarantie kan per fabrikant sterk verschillen. Wanneer u een artikel heeft aangeschaft dat niet aan de verwachte kwaliteit voldoet kunt u contact met ons opnemen en/of terug komen in de winkel. U kunt ook een mailtje sturen, bij voorkeur met foto’s en beschrijving van de klacht, waarna wij normaliter binnen 2 werkdagen reactie geven.

Wij zullen de klacht altijd serieus bekijken en na behandeling contact met u opnemen. Afhankelijk van het type klacht wordt beoordeeld of we dit meteen kunnen oplossen of dat we een reactie afwachten van de fabrikant. Dit kan soms 3 weken duren, maar in de meeste gevallen wordt de klacht direct afgehandeld.

REPARATIE
Mocht een artikel binnen korte tijd kapot gaan doordat het product niet voldoet aan de kwaliteit, dan zorgen wij voor herstel of vervanging van het product of we storten het te vergoeden bedrag op uw rekening als er geen oplossing meer is.

Openingstijden

Maandag 13:00 – 18:00 uur
Dinsdag 09:00 – 18:00 uur
Woensdag 09:00 – 18:00 uur
Donderdag 09:00 – 18:00 uur
Vrijdag 09:00 – 21:00 uur
Zaterdag 09:00 – 17:00 uur